Menu
Your Cart

Livrare

Termeni şi condiţii de livrare


Livrarea comenzii

Modalitatea şi condiţiile de livrare diferă în funcţie de valoarea totală a comenzii, de locaţia unde se face livrarea şi greutatea coletului. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul României şi în pe teriotoriile statelor membre ale Uniunii Europene ce se regăsesc în zona de selecţie. În fucţie de ţară se aplică taxe de livrare diferite.

Urmărirea comenzii tale

După ce ai inregistrat comanda, poti urmări statusul acesteia din contul tău de client. De asemenea vă vom informa prin e-mail, sms sau telefonic cu privire la statusul comenzii dumneavoastră.

Livrarea comenzilor pe teritoriul României şi a altor state membre ale U.E.

-    modalitate de plata card credit/debit - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei pentru teritorul României şi 300 EUR pentru comenzile de pe teritoriile celorlalte state membre ale U.E. ce se regăsesc în aria ţărilor pe care le acoperim. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de minim 25 lei pentru teriotriul României, în funcţie de greutatea finală a coşului de cumpărături.  Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 EUR se percepe o taxa de transport de 100 lei (echivalentul în EUR) pentru celelalte state ale U.E.

-    modalitate de plata virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei pentru teritorul României şi 300 EUR pentru comenzile de pe teritoriile celorlalte state membre ale U.E. ce se regăsesc în aria ţărilor pe care le acoperim. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de 25 lei pentru teriotriul României.  Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 300 EUR se percepe o taxa de transport de 100 lei (echivalentul în EUR) pentru celelalte state ale U.E.

-    modalitate de plata numerar, la livrare - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 600 lei pentru teritorul României  Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 600 lei se percepe o taxa de transport de minim 25 lei pentru teriotriul României, în funcţie de greutatea finală a coşului de cumpărături. Plata în sistem ramburs nu este permisă pentru livrare pe teritoriile U.E. cu excepţia României.

Durata de livrare


Termenul estimat de livrare este de 2-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai mult de 15 zile de la data inregistrarii acesteia pentru teritoriul României şi de 5-8 zile lucrătoare pentru celelalte state ale U.E. unde oferim servicii de livrare în fucţie de disponibilitatea stocurilor interne sau disponibilitate stocurile externe, la furnizori.

Procesarea comenzilor în perioada sărbătorilor

În perioada sărbătorilor de Paşte, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum şi pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum şi livrarea acesteia poate dura între 5-10 zile lucratoare, dar nu mai mult de 15 zile de la data înregistrării comenzii.

*Ne rezervăm dreptul de a modifca oricând condiţiile de livrare menţionate în această secţiune fără o notificare prealabilă.