Menu
Your Cart

Informații plată

Modalităţi de plată

Vă putem oferi multiple metode de plată în funcţie de posibilităţile dumneavoastră.

Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt:

- numerar la livrare;

- online cu card bancar;

- ordin de plată;

În cazul în care optați pentru plata online cu card bancar, vă informăm că înregistrarea plații nu garantează confirmarea şi livrarea comenzii. În cazul în care comanda nu este confirmată din diverse motive (ca de exemplu stoc neactualizat) suma de bani plătită va fi restituită în contul dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Card bancar

*În siguranţă şi control

*Simplu şi rapid

Plăţi mai sigure şi mai rapide         

Pentru plăţile on-line prin intermediul cardurilor bancare folosim serviciile procesatorilor de plăţi Euplătesc.ro şi stripe.com

Cum plăteşti online? Este foarte simplu!

La finalizarea comenzii selectezi medotda de plată “Plată card” apoi introduce datele cardului tău bancar. Tranzacţiile se desfăşoară în deplină siguranţă. Pentru detalii suplimentare puteţi accesa paginile web ale procesatorilor Euplătesc.ro sau stripe.com

Este posibil ca unele plăţi să nu solicite autorizare, în funcţie de specificul tranzacţiei.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).Numerar la livrare (Ramburs)

Plata se face în lei, integral, la livrarea colectului de către curier.Ordin de plată

Acest tip de plată se efectuează doar în baza facturii proforme trimise de DALIPRINT AND SALE SRL pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.

În contul de Trezoreria Statului de pe factura proformă pot fi efectuate exclusiv plăţi dintr-un cont deschis la Trezorerie.

Livrarea produselor se face după confirmarea plăţii proformei emise în contul specificat în document.

În cazul persoanelor juridice, pentru a intra în posesia coletului sunt necesare actul de identitate şi o împuternicire din partea firmei.