Menu
Your Cart

FLEECE

FLEECE
Brand: MALFINI Model: JFE525
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar spiralat pe toată lungimea cu protecţie pentru bărbiebuzunare cu fermoar spiralattivul inferior este prevăzut cu șnur elasticcusături decorativetra..
127,00LEI
Brand: MALFINI Model: JFN518
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar spiralat pe toată lungimeabuzunare cu bordură și fermoar spiralattivul inferior este prevăzut cu șnur elastictratament anti-scămoșare pe partea ext..
110,00LEI
Brand: MALFINI Model: JBF527
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantinteriorul gulerului prezintă bandă în culoare contrastantăfermoar spiralat pe toată lungimea cu protecţie pentru bărbiebuzunare cu fermoar spiralattivul inferior este prevăzut cu șnur elasticcusături decorativetratament anti-scămoșare..
150,00LEI
Brand: MALFINI Model: JFB501
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar modelat pe toată lungimeabuzunare cu fermoar modelattivul inferior este prevăzut cu șnur elastictivurile mânecilor prezintă bandă elasticătratament..
138,00LEI
Jachetă fleece pentru bărbaţi JACKET, lime, S Jachetă fleece pentru bărbaţi JACKET, lime, S
Special -36 %
Brand: MALFINI Model: JFBR501
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar modelat pe toată lungimeabuzunare cu fermoar modelattivul inferior este prevăzut cu șnur elastictivurile mânecilor prezintă bandă elasticătratament..
65,00LEI 102,00LEI
Brand: MALFINI Model: JFDF528
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantcroială cambratăinteriorul gulerului prezintă bandă în culoare contrastantăfermoar spiralat pe toată lungimea cu protecţie pentru bărbiebuzunare cu fermoar spiralattivul inferior este prevăzut cu șnur elasticcusături decorativetratamen..
153,00LEI
Brand: MALFINI Model: JFDJ504
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial izolantcroială cambratăinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar modelat pe toată lungimeabuzunare cu fermoar modelattivul inferior este prevăzut cu șnur elastictivurile mânecilor prezintă bandă e..
115,00LEI
Brand: RIMECK Model: JFE530
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarematerial adiţional: pânză, 100 % poliamidămaterial cu grad ridicat de izolarela nivelul umerilor și coatelor, materialul este impermeabil și rezistent la uzurăinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar mode..
160,00LEI
Brand: RIMECK Model: JFU506
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșareMaterial adiţional: Rip Stop, 100 % poliamidă, strat interior din PUmaterial cu grad ridicat de izolarela nivelul umerilor, materialul este impermeabil și rezistent la uzurăinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de ba..
158,00LEI
Jachetă fleece unisex HV REFLECTORIZANTA Jachetă fleece unisex HV REFLECTORIZANTA
HIGH-VISIBILITY
Brand: RIMECK Model: JFHV5V
Fleece, 100 % poliester, tratament anti-scămoșarebenzi reflectorizante 3Mîmbrăcăminte de vizibilitate ridicatămaterial izolant în culoare fluorescentăbenzi reflectorizante 3M, cu certificareinteriorul gulerului prezintă bandă de întărire în culoarea materialului de bazăfermoar modelat pe toată lungi..
184,00LEI
Brand: MALFINI Model: FBD417
Stretch fleece, 95 % micro poliester, 5 % elastanmaterial elastic neted cu capacitate de uscare rapidăideal pentru activităţi sportive și cele desfășurate în timpul libercroială dreaptă cu părţi lateralefermoar spiralat în sens invers pe toată lungimeaglugă cu protecţie pentru bărbieinteriorul guler..
142,00LEI
Brand: MALFINI Model: JFDS418
Stretch fleece, 95 % micro poliester, 5 % elastanmaterial elastic neted cu capacitate de uscare rapidăideal pentru activităţi sportive și cele desfășurate în timpul libercroială ajustată prin părţi lateralefermoar spiralat în sens invers pe toată lungimeaglugă cu protecţie pentru bărbieinteriorul gu..
130,00LEI
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)